CARNESTOLTES

CARNESTOLTES 2016  EL MERCAT CARNESTOLTES

Aquest any ha sigut mes carnestoltes que mai. Totes les parades eren sorpresa amb opció lliure de disfressa.

20160206_135439

CARNESTOLTES 2015  EL MERCAT ENAMORA

Aquest any amb la coinciència de les dates de carnestoltes i Sant Valentí hem volgut unificar les dues festivitats per poder decorar el mercat amb cors, fletxes, cupidos bons i dolents i fins i tot una boda. En la següent galeria pots veure com va quedar el mercat disfressat.

Carnestoltes 2015

CARNESTOLTES MEDIEVAL 2014

Aquest any hem pogut disfrutar d’un carnestoltes a l’estil antic. Tot el mercat va tornar a l’època medieval gràcies a la col·laboració de tots els paradistes. Si vols veure com va ser aquí et deixem les nostres imatges

CARNESTOLTES CIRC 2013
2013-02-08 13.13.22

Ja tenim la temàtica de Carnestoltes d’aquest any “El Circ”. Vine i podràs veure trapezistes, pallassos, majorettes, mags, la dona barbuda, pitonisses, ballarines i molts més. També disposarem d’una secció nova de venta de palometes i cotó de sucre. I pels més petits de la casa portarem voluntaris per que pintin i disfressin la seva cara. Serà tot un espectacle!

CARNESTOLTES HIPPIE 2012

IMG_3294

Ens encanta gaudir de les nostres festivitats i com no pot ser menys dels nostres carnestoltes. Cada any escollim una temàtica i disfressem les parades, als paradistes i al propi mercat. L’últim tema que varem tractar va ser “hippies anys 60” tal i com podeu veure en la foto. Aquest any serà una nova sorpresa, descubreix-lo tu mateix.